Guanche-Reservado

 
Beschrijving:

Filmpje in het asiel https://youtu.be/9JwImEu0F9c

Guanche is al eens eerder gevonden en naar asiel gebracht alleen nu komt zijn baas hem niet meer ophalen en tja, misschien is dat maar beter ook...

Guanche is verschrikkelijk bang. Hij is mager, verwaarloosd en hij heeft leishmania, waar hij nu voor behandeld wordt. Daardoor heeft hij ook een blauwige waas over zijn ogen. Het lijkt erop of hij in het asiel langzaam weer op krachten aan het komen is, dat hij echt aan het bijkomen is. Hij slaapt veel, veilig in een hondenhuisje en hij was zelfs bang van een dekentje, wat een vrijwilliger bij hem in het huisje kwam leggen.Guanche laat zich wel aanraken door de vrijwilligers, maar hij zal even tijd nodig hebben. 

9/12/2017: Het gaat al een stuk beter met Guanche. Hij zit niet meer de hele tijd in het hondenhuisje, maar komt er ook wel uit om een beetje rond te lopen. Hij is voorzichtig, maar ook wel heel nieuwsgierig. Hij laat zich al wel aanraken, maar hij vindt het nog erg spannend. Hij is nieuwsgierig naar de andere honden die in het asiel rondlopen. Hij is sociaal en niet bang naar de andere honden toe. 

 
Sexe: Reu
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 4 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend