Peregrina in Nederland

 
Beschrijving:

Info vanuit de opvang

Wat een dot van een hond is deze dame. ze is echt een en al warmte en liefde.Wij noemen haar Perry Ongelofelijk dat ze dit meisje met zo een gouden karakter zo verwaarloosd hebben. Toen ik haar in Spanje zag samen met haar pups viel ik als een blok voor haar, de blik waar ze mee aankeek was echt een hulpvraag. dat hebben we dus ook gedaan, ze mocht na het grootbrengen van haar pups bij ons in de opvang komen. Ze is nu een maand bij ons en hoort al helemaal bij onze podencoclub en bij al mijn eigen podecoos geliefd. Ze is ondertussen gesteriliseerd en klaar om naar haar eigen gouden mand te gaan. Ze is lief in huis, speelt graag in de tuin, luierd graag op de bank en wandeld op haar gemakje met je mee. Ze vind op straat veel dingen nog spannend en kijkt dan soms de kat nog uit de boom. Over katten gesproken daar reageerd ze niet op. Ze heeft haar schouder uit de kom gehad en dat is geopereerd en staat weer goed maar ik hou er qua belasting wel rekening mee. We willen Peregrina plaatsen bij mensen die aardig wat tijd voor haar hebben en eventueel een hondenvriend ze vind gezelschap van een andere hond erg fijn.Deze meid verdiend echt een mega gouden thuis. oh ze is helemaal zindelijk en eigenlijk wel een beetje een bankhanger :-) die het heerlijk vind om te knuffelen.

Wilt u deze dame eem prachtig leven geven waarin ze bij u op handen word gedragen? Dan kunt u ons altijd bellen. Lianne en Jan

Peregrina is zwervend en in een slechte conditie gevonden. We vermoeden dat ze is achtergelaten tijdens de jacht. Ze heeft het zwaar gehad, dat zie je in d'r ogen. Peregrina is tevens drachtig en toen ze gevonden werd was de dracht al te ver om deze nog te kunnen beeindigen. Ze is gevonden samen met een mannetje, welke ook wat lichamelijke problemen heeft, hij wordt nagekeken door de dierenarts. We hopen dat zij gauw weer zullen opknappen en zich wat beter gaan voelen. 

24 dec 2017 Update: Peregrina is inmiddels bevallen, moeder en pups maken het goed. Peregrina krijgt af en toe de gelegenheid om even rond te wandelen bij de receptie, zodat ze niet steeds wordt bestormd door haar pups. Buiten de kennel kan Peregrina ook wat meer in contact komen met mensen, iets wat ze nog wel spannend vindt, maar ze geniet wel van wat aandacht en een knuffel en ze laat zich graag strelen. Met veel liefde en geduld komt ze er wel. Ook lichamelijk moet ze nog wat aansterken, want ze is nog erg mager en de pups vergen ook veel van haar. Wie geeft deze zachtaardige lieve hond een kans op een beter leven?

https://www.youtube.com/watch?v=00uYYxtVfVs&t=0s

PEREGRINA WORDT OP AFSTAND GESPONSORD DOOR ERIKA DANE

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 5 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: DRUNEN
Tel. nr.: 0653713984

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Becquer in NederlandLinks

Advertentie


dogs 5%