Bombon in Nederland

 
Beschrijving:

https://youtu.be/8HbQHII37ZM

Lief he?! Dit is Bombon een heel zachtaardig lief 4,5 jarig teefje. Ze is een klein meidje van ongeveer 35 a 40 cm. en 8,5 kilo. Een klein beetje onderdanig maar super vrolijk.
Ze zit heel graag bij je kruipt helemaal tegen je aan en als ze de kans krijgt krijg je een paar likken over je neus.
Ze is braaf in huis, netjes zindelijk, gaat goed om met mijn eigen honden. Geen sloper, ook niet als ze samen met mijn eigen honden alleen thuis blijft. Ze hoeft niet in de bench.
Ze blaft weinig, soms als er mensen langs het huis lopen, maar daar moet ze nog aan wennen. Beslist geen kleine keffer.
Al hoewel ze het formaat heeft van een schoothondje (en dat is ze binnen ook) is dit beslist een buitenhondje. Niet om buiten te laten verblijven maar zeker wel om buiten mee te lopen.
Is ze binnen een beetje verlegen en onderdanig, buiten is het speedy Gonzales. Geweldig mooi om te zien hoe vrij en blij ze door de lucht heen zweeft. Ze gaat netjes om met de honden die we tegenkomen, kent duidelijk de roedelregels prima. Voorlopig viert ze vooral haar eigen feestje: rennen rennen rennen. Ondanks dat houdt ze mij toch goed in de gaten en blijft ze altijd in beeld. Wanneer ik fluit komt ze terug, ook in volle vaart. Maar ze kan dus wel alleen los in veilige gebieden, maarja geld dat niet voor heel veel honden?!
Bombon (bij ons heet ze kippy) gaat graag mee in de auto, springt daar zelf in. Lopen aan de lijn kan ze wel, al zou dat wel wat netter mogen. Wanneer ik daar even wat aandacht aan besteed doet ze dat ook. maar het echte uitlaten doe ik altijd los.

Bombon heeft geen trauma's, is niet bang van het verkeer en kan ook bij jonge kinderen (die respect voor dieren hebben) geplaatst worden.

Bombon en Brujita twee mini podenco's Bombon is vermoedelijk de moeder en Brujita was 3 maanden. ze zijn schattig en werden anoniem achtergelaten bij het dierenasiel. Ze zijn super lief en kijken je aan met een blik die je hart doet smelten. 

Het tweetal zat vol ongedierte toen ze binnen kwamen ze werden niet best verzorgd.

 

.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 6 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Hendrik Ido Ambacht
Tel. nr.: 06-28340006

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Becquer in NederlandLinks

Advertentie


dogs 5%