Venus (sarah) in Nederland


Beschrijving:

Herplaatsing;

Sarah heet deze mooie dame nu en ze verblijft in Kessel.

Sarah woont bij een gezin met een groot buitengebied met veel dieren. Daar kan zij niet mee overweg en gaat erachteraan of maakt de andere dieren erg nerveus waardoor er gevaarlijke situaties ontstaan. 

Voor Sarah zoeken wij nu een nieuw gezin waar zij deze omstandigheden niet heeft. Zij is in huis een super rustige hond maar kan niet met katten samen. Met kinderen gaat het goed en ook met honden maar niet altijd. Autorijden vindt zij prima en alleen blijven ook. Aan de riem lopen doet zij ook goed.

 

 

 

We troffen VENUS samen aan met Vonny in het buitenhok van het asiel, waar zij anoniem door iemand waren achtergelaten. We weten inmiddels wat meer van ze. De pups waren "overschot" van een ongewenst nest tussen 2 buurhonden. Inmiddels hebben we de eigenaar kunnen overtuigen dat het echt beter is om zijn teefje te laten steriliseren, om dit soort ongewenste nestjes in de toekomst te voorkomen. De moederhond is een kruising met een herder. De vaderhond een grote zwarte kruising herder met berghond. Venus is een prachtige lieve pup met een wollige zachte vacht. Zij heeft nog het meest weg van een berghondtype. We zoeken een fijn thuis voor haar, waar ze wel welkom is.

.

ANDERS!
Sexe: Teef
Soort: Mastin mix, Herderachtig (mix) / Pastor (mezcla)
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 7 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend