Gijs-Adoptado

 
Beschrijving:

Filmpje tijdens een wandeling 10-07-2018 https://youtu.be/e2m-p_anoUI

Gijs “viert” binnenkort dat hij een jaar geleden in het asiel belandde.  Op een dag stond de politie aan de deur, ze hadden hem gevonden. Wij zagen een prachtige fox terriër het asiel binnen lopen die gek is op mensen. Hij is vrolijk en knuffelt met de vrijwilligers dat het een lieve lust is. Nu heeft Gijs één probleem en dat zijn andere reuen.

Hij kan zijn mannelijke soortgenoten niet uitstaan! Dat is ook de reden dat hij zijn dagen slijt in eenzame opsluiting. We hebben hem uiteraard laten castreren, maar dat hielp niet echt. Terwijl bijna alle honden gezellig met elkaar zitten, zit hij helemaal alléén….en dit al een hele tijd.

Hoe geweldig zou het zijn wanneer hij eindelijk een eigen mandje krijgt, bij mensen die weten hoe om te gaan met zijn karakter. Want Gijs is Gijs….en hij is op zijn manier ook geweldig!!  Wie geeft Gijs een ‘for ever “ mandje. Zouden er ook warme kerstdagen in aantocht zijn voor Gijs?  Want zeg nu zelf…bijna een jaar in in eenzame opsluiting in het asiel is toch echt te lang. Oh ja, Gijs is ongeveer 6 jaar.

 
Sexe: Reu
Soort: Terrier (mix)
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 7 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend