Ravel in Nederland


Beschrijving:

https://youtu.be/WVlNHLYtVO0 spelen

https://youtu.be/JVg6lpg6i-s los op het strand

https://youtu.be/4BGx05usZus knuffelen

 

Info opvanggezin:

Ravel is een heel erg lief, trouw en aanhankelijk hondje. hij is al helemaal zindelijk en draait al lekker mee. Hij slaapt beneden bij de andere honden in de keuken. Als ik naar boven ga piept en blaft hij een minuut en is dan stil.  

Autorijden vindt hij prima en hij kan al super goed los lopen. Ik zie nu totaal geen jachtinstinct maar meer het trouwe van een herdershond. Kinderen vindt hij heel erg leuk en hij gaat ze dan ook op een lieve manier dag zeggen. Hij springt niet tegen ze op. In huis is hij redelijk rustig. 

Hij is al erg aanhankelijk en is het gelukkigst als hij lekker de hele dag met je mee kan dreutelen. Als je ergens gaat zitten gaat hij braaf in zijn mandje slapen. Naar andere honden toe is hij niet onderdanig maar stabiel. Los op het hondenstrand is het af en toe nog wel spannend en komt hij steun zoeken bij je. Hij loopt dan ook een soort te kletsen.

Ravel is een lief reutje,  Pupje van de lieve teef Rania. Het zijn een beetje de vergeten Pupjes. Niemand vraagt erom en ze zijn zo ontzettend leuk. Het zijn lieve zachtaardige hondjes. Allemaal weer iets anders van karakter. Het zijn kruisingen met een herdertje en in de verte galgo. De zusjes zijn sl in Nederland geadopteerd en doen het supergoed. Ze konden al heel snel.los en zijn trouw en aanhankelijk. Ravel is een lieve pup. Niet druk. Hij vindt optillen nog wat spannend maar knuffelen vindt hij geweldig. Hij trekt dan echt zijn liefste kopje. Ze zijn nu klaar om naar Nederland te gaan dus als we een plekje in de opvang hebben of adoptie dan kunnen we hem indelen. Ze spreken goed de hondentaal en zijn graag bij mensen. Het zijn ook fijne hondjes voor in een gezin.

De pups op video: VIDEO1 & VIDEO2 & VIDEO3 (26 feb 2017)

 

ANDERS!
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 7 Jaar
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend