Aruca in Nederland

 
Beschrijving:

Filmpje van 24 januari 2018. Knuffelen en spelen

https://youtu.be/Qp69EWMpRTg

INFO VANUIT DE OPVANG Aruca is een heerlijke vrolijke meid. Ze geniet de hele dag van haar vrijheid. Wandelen..spelen in de tuin..kluiven..met een dekentje gek doen..knuffelen en slapen. Ze is in huis echt keurig!! Slaapt netjes in de nacht in een bench en als we even weg gaan los in de mand. Haar leukste moment van de dag is samen met mij of Jan een dutje doen op de bank. Ze kruipt dan bijna in je. Aruca is met 5 maanden gedumpt en heeft anderhalfjaar in het asiel gewoond. En nu is ze bij ons in huis de keurige huishond. Aruca houd wel van lolletjes.. ze vind altijd wel wat om even extra op te vallen. Als zij buiten is en ik binnen komt ze telkens kijken voor het keukenraam wat ik aan het doen ben.zo grappig. Deze dame is nieuwsgierig naar kateen maar jaagt ze niet op. Met andere honden kan ze perfekt. Kinderen vind ze prachtig. Ze is geen hond voor op een appartement ze is graag in de tuin. Deze moet uiteraard goed omheind zijn ;-) Bent u het voor altijd thuis van Aruca? Laat dan zeker wat van je horen..ze is een trouwe lieve Dame

Dit teefje werd anoniem achtergelaten op zondag 6 november 2016 in de buitenkennel van het asiel. Een vrijwilligster die in het kattenverblijf aan het werk was zag alleen nog een auto wegrijden. Vermoedelijk de auto van degene die haar heeft gebracht.
Ze is erg lief. Nog een beetje mager, maar daar gaat aan gewerkt worden. Ze is prachtig met haar lieve ogen.
Podenco's zijn bijzondere honden die in Spanje veel gebruikt (=misbruikt) worden voor de jacht. Vermoedelijk was Aruca niet goed genoeg voor de jacht en daarom naar het asiel gebracht. Ze heeft geluk gehad want meestal worden de honden op een andere manier 'gedumpt'.
Aruca op video: VIDEO1 (15 nov 2016) & VIDEO2 (11 dec 2016) & VIDEO3 (22 jan 2017)

This female was dumped anonymously at the shelters outdoor kennel on sunday the 6th of November 2016. A volunteer who was working in the cat-enclosure only saw a car driving off. Probably belonging to the person that had dumped her.
Aruca is very sweet and gentle. A bit skinny maybe, but we'll keep working on that. She is gorgeous and has sweet eyes.
Podenco's are special dogs that are often (mis)used for hunting in Spain. Probably Aruca wasn't a good hunting dog and therefore brought to the shelter. She was lucky, because most Podenco's are beeing 'dumped' in a different way.
Aruca on video: VIDEO1 (15 nov. 2106) & VIDEO2 (11 dec 2016) & VIDEO3 (22 jan 2017)

Aruca wordt op afstand gesponsord door Joke Cromjongh.

 

 

 

 

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Podenco, Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 3 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: DRUNEN
Tel. nr.: 0653713984

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend