Nelly

 
Beschrijving:

Filmpje van lieve Nelly https://youtu.be/s2s0gmJ6vrc

Filmpje in het water https://youtu.be/CBpYgDVcrfk

Nelly werd op 8 september 2016 hoogzwanger gered van een vreselijk leven. Nelly was doodmoe en uitgeput. In het asiel is zij bijgekomen en op 20 september bevallen van haar pups.
Nelly werd samen met een andere zwangere hond (Nova) gered die op 8 september haar pups heeft gekregen. Omdat Nelly zelf niet voldoende melk had heeft Nova haar pups groot gebracht.
Nelly was erg bang en dat is niet verwonderlijk. Haar vertrouwen in de mens is erg aangetast doordat zij tot nu toe alleen maar slechte mensen is tegen gekomen. Het heeft tijd nodig om haar het vertrouwen terug te geven. Heel langzaam zien wij dat zij minder bang wordt.
Ze moet afschuwelijke dingen hebben meegemaakt in haar nog jonge leven. In het asiel is een Spaanse vrijwilligster (Marga) haar aan het leren dat mensen ook heel lief kunnen zijn. Het is Marga al na een paar weken gelukt om Nelly te knuffelen en zelfs op schoot te nemen. Iets wat eerst absoluut niet mogelijk was.
Nelly is een ENORM LIEVE en ZACHTAARDIGE prachtige hond. We zoeken iemand voor haar die begrijpt dat zij tijd nodig heeft om over haar angsten heen te komen. Iemand die geen haast heeft en Nelly rustig laat wennen en haar vooral tijd, liefde en aandacht geeft. Ze is het zo waard!

Nelly op video: VIDEO1 (oktober 2016) & VIDEO2 (maart 2017)

Nelly was heavily pregnant when she was rescued on September 8th 2016 from a horrible life. Nelly was exhausted. She can now regain her strength at the shelter and peacefully give birth to her pups. They will probably turn out to be as gorgeous as she is.
Nelly and Nova were rescued together. Bound by faith and both on their way to a better life. They are so worth it!

 

 
Sexe: Teef
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 4 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend