Carusso / NiƱo in Nederland


Beschrijving:

2019- Juni Update

Door de komst van een baby wist Niño niet meer zo goed wat zijn plaats was. Af en toe deed hij ineens lelijk tegen anderen, wat hij nooit deed. Alles was leuk en gezellig. Met de zoon gaat het heel goed, zij zijn de beste maatjes, misschien wel teveel waardoor hij zich overal mee bemoeit en dat gaat soms te hard vooral met andere kinderen. De situatie is te gespannen nu in deze omgeving. In een nieuwe omgeving zal hij zijn plaatsje weer kunnen vinden.

Voor Niño zoeken wij een baasje die dat ook is, gewoon de baas zonder twijfel. Er zit een beetje een herder in Niño en daar is dit gedrag herkenbaar.. Hij kan goed met honden en met wat oudere kinderen. Hij loopt aan de riem en los, en gaat zelf de auto in. Kan goed alleen zijn, zwemt graag en heeft cursussen gehad. En het allermooiste is een gezin met een hond zodat hij zich daarmee kan vermaken.

***********************************************************************************************************************

 

2015 : Info opvanggezin:

Dit is een heel lief trouw aanhankelijk hondje. Hij komt al als je hem roept en kan al los meelopen. Hij is al redelijk zindelijk.

Met andere honden is hij sociaal en hij is lief met de kinderen. Carussso is dol op een bal en gaat er ook achteraan als je de bal weggooit. Hij gaat al als een brave volwassen hond naast je liggen. 

Carusso op video: VIDEO3 (5 feb 2016). VIDEO4 en VIDEO5 (29-2-2016)
De pups samen met heel veel andere pups op video: VIDEO2 (3 feb 2016). Ze zijn goed te herkennen aan hun ruwharige vachtje. Ze zien er schattig uit!
Moeder Candela met haar pups op VIDEO1 toen ze net binnen waren in het asiel op 15 januari 2016 (te bekijken via Facebook, ook zonder in te loggen).

Carusso is een van de 7 pups van moederhond Candela. Het nestje bestaat uit: Cairo, Carusso, Celer, Capri, Clarence, Clark en Chloe.
Ze werden gevonden onder een berg hout waar ze zich verstopt hadden. Vrijwilligers zijn uren bezig  geweest om ze daaronder vandaan te krijgen. Nu zijn ze in het asiel veilig en hebben ze een kans op een mooie toekomst.
Het zijn erg mooie pups, net als hun moeder. Ze zijn een beetje ruwharig en daardoor heel bijzonder.

 

 

ANDERS!
Sexe: Reu
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla, Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 8 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Mora voorheen Gamora is Heel lief