Anaya in Nederland

 
Beschrijving:

Anaya op video: VIDEO3 (11 sept 2015) & VIDEO2 (24 aug 2015) & op de dag dat ze binnen kwam in het asiel: VIDEO1 (22 aug 2015).

Anaya werd gevonden in een wijk in de buurt van La Nucía. Ze is nog maar 1 jaar oud. Anaya is een lieve, mooie en zachtaardige podenca, zoals alle honden van hetzelfde ras (Spaanse Podenco). Ze is erg mooi, lief, grappig en nieuwsgierig. Een schatje!

Informatie vanuit de opvang in Nederland:

Je kunt duidelijk zien dat ze een huishond is geweest want ze gedraagt zich keurig bij ons. Waarschijnlijk ineens teveel geweest en buiten gezet. Vaak als het kleine van puppy-zijn eraf is dan worden ze gedumpt.

Ze is zindelijk en gedraagt zich keurig. Slaapt in de bench zonder te mopperen. Ze wandelt graag en kan goed met onze andere honden opschieten. Ze past zich erg snel aan in haar nieuwe situatie in Nederland. Anaya is een mooi ruwharig teefje van een jaar oud.

Ze is dol op mensen en ondanks dat ze gedumpt is, heeft ze nog al het vertrouwen in de mensen. Het is een trouw en aanhankelijk meisje.

 

Anaya was found at a district near La Nucia. She is only 1 year old.

Anaya is a sweet, beautiful and gentle Podenca, like all Spanish Podenco's are. The day she arrived at the shelter she was still a bit shy and upset. But that already subsided quite a bit after a few days.
You can tell she has a happy and cheerful character and we think her fear will disappear in no-time. She is very beautiful, sweet, funny and curious. 

 

 
Sexe: Teef
Soort: Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 5 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Info@sphoek.com
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend