Coyote(nu Dexter) in Nederland gereserveerd

 
Beschrijving:

2019

Helaas moeten wij op zoek naar een nieuw mandje voor Dexter.

Sinds de komst van de baby wil het allemaal niet meer zo lekker, Dexter kan er niet mee overweg. Zijn baasjes vinden het heel erg maar er is teveel stress en dat is voor niemand goed.

Dexter loopt goed aan de riem maar ook los, speelt graag en kan met honden en katten. 

 

Coyote een prachtig dier met een vriendelijk karakter, deze kanjer heeft altijd wel zin in een spelletje, water vind hij de max zeker nu met de warme augustus maand kan hij zijn lol niet op. vooral als een van onze vrijwilligers in de waterbak gaat staan, je moet hem eens bezig zien, dit is werkelijk genieten. Coyote werd bij het asiel achtergelaten. De chauffeur ging er als een haas vandoor. Hij kwam binnen op 11/2/2012.

 Coyote niet alleen van buiten mooi maar ook zijn karakter is prima in orde, deze knul is een doener flinke wandelingen watersport agility maar ook dingen zoeken vind hij zalig, zijn neus is prima in orde, als je iets verstopt laat hem maar gaan hij vind het 9 op 10 keer terug. Gewoon een heerlijk dier die niks liever wil dan het zijn toekomstige baasje naar de zin maken. Een echte kameraad.Zie hem hier op video 24/6/12


 

 
Sexe: Reu
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 9 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Info@sphoek.com
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend