Coco / Mowgli in Nederland


Beschrijving:

 

We hebben Mowgli bijna 2 jaar geleden geadopteerd. Mowgli is een rustige oudere hond die vooral dol is op aandacht en knuffelen. Ook kan hij intens genieten van de zon, hij zoekt graag een zonnig plekje op in de tuin.
Mowgli is erg bescheiden, hij is vooral erg gelukkig als hij gewoon bij je kan zijn.
Mowgli kan zonder problemen een paar uur alleen thuis blijven. Hij kan mee in de auto en in de bakfiets.
Mowgli gaat graag mee wandelen, hij kan hierbij wel wat trekken. Wij hebben hem eigenlijk nooit los gelaten, wel lekker laten snuffelen aan een lange riem.
Mowgli vindt vreemde honden spannend, maar als je zorgt voor voldoende afstand loopt hij braaf met je mee.
In huis woont hij nu samen met 2 andere honden, dit gaat prima. Maar spelen doet hij niet, niet met andere honden en ook niet met de baas. Ik denk dat hij dat nooit geleerd heeft.
Hij woont ook samen met katten, in huis reageert hij niet op de katten. Maar vreemde katten buiten vindt Mowgli om achter aan te gaan.
 
Mowgli woont nu in een druk gezin met kinderen met een rugzak. Dit is geen goede match met Mowgli, omdat de kinderen het moeilijk vinden om Mowgli met rust te laten. Vandaar dat Mowgli een nieuw huis zoekt. Hij zoekt een rustig gezin zonder kinderen of met oudere kinderen, waar hij veel bij de baas kan zijn. Een tuin zou ideaal zijn, zeker als hij een baas treft die graag in de tuin bezig is. Zodat Mowgli lekker mee kan scharrelen.
Wandelen vindt hij leuk, maar hij hoeft geen uren te lopen. Zolang Mowgli lekker bij de baas kan zijn en veel knuffels krijgt, is hij gelukkig.

Filmpjes:
Coco met Arno los in het asiel
Coco samen met nog een senior hondje Fernando

Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 10 Jaar
Plaats:
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend