Izzy in Nederland


Beschrijving:

2019

Voor Izzy is het beter een ander mandje te zoeken.

Ondanks een lekker gezellig mandje, een kat en een honden maatje en kinderen kan zij er niet tegen alleen te zijn. Echt alleen is ze dan niet maar dat voelt zij wel zo. Ook wil zij graag laten.  horen dat er iemand langs het hek loopt of op de stoep. Daar laat zij zich slecht in stoppen.

Aan de riem lopen is lastig met haar ze is erg onrustig, los lopen daarentegen gaat erg goed. Maar ze wil bij haar huidige baasjes weleens de andere kant oplopen. Wat natuurlijk voor veel stress zorgt bij de baasjes.

Zodra Izzy in haar bench ligt is alles goed, dan is ze rustig en laat alles aan zich voorbij gaan.Dat is natuurlijk geen wenselijke situatie waardoor wij op zoek gaan naar een ander mandje.

Ben jij het baasje die haar met tijd kan helpen die  paar kleine dingen af of aan te leren? Want verder is Izzy een geweldige, lieve knuffelkont.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

 

 

12-10-2018

Dit is Izzy. Ze is een grote knuffelkont van ongeveer 2 jaar. Ze zit sinds 2 weken bij ons in de opvang en wat een schat is het. Ze is gek op knuffelen en kusjes geven en buiten wandelen. Wandelen aan de lijn doet ze al best netjes en ze loopt perfect los. Ze blijft bij je en komt als je haar roept. Ze is sociaal met andere honden en mensen. Autorijden is geen enkel probleem. Ze is zindelijk en slaapt 's nachts braaf op haar kussen. Samen met onze eigen hond kan ze prima een paar uurtjes alleen zijn. Ze piept wel even als je weggaat maar gaat dan braaf liggen. Katten reageert ze verschillend op. Soms negeert ze ze maar soms is ze ook erg nieuwsgierig naar ze. Gezien haar zachtaardige karakter past ze goed in een gezin met kinderen. Het is wel een aktieve hond. Lekker wandelen en spelen daar geniet ze van. Bij wie mag dit pareltje komen wonen?

 

Filmpje dat ze los loopt in het bos https://youtu.be/XybevHbMgSw

Filmpje dat ze los in het bos speelt met andere honden https://youtu.be/XybevHbMgSw

Filmpje dat ze in Nederland is https://youtu.be/mfj5tMH6zXs

Deze kanjer werd anoniem achtergelaten bij het asiel, ze is een lieve hond, maar info volgt.

.

GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 8 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Mora voorheen Gamora is Heel lief