Rick

 
Beschrijving:

Rick is een hond die mijn hart heeft gestolen. We waren in het asiel en gingen naar het puppypark om naar de pups te kijken. Bijna alle pups staan dan gelijk om je heen te springen om een aaitje en wat aandacht te krijgen. Achterin de hoek lag Rick en die bleef daar rustig liggen. Ik vroeg aan het personeel doet hij dat vaker en dat was zo. Rick kwam niet, die bleef daar liggen. 

Ik heb hem toen gepakt en heb lang met hem op de arm gezeten en net zolang gezeten dat hij ontspande en het lekker vond. Dat was al na 10 minuutjes hoor. 

Hem daarna weer op de grond neergezet en toen bleef hij daar staan,. Hij twijfelde, wilde eigenlijk weer lekker geaaid worden. Hij kwam gelijk weer binnen handbereik en stond toen ineens dus tussen de andere pupjes te kwispelen en vond het heel erg fijn.

Later was ik het puppypark weer uit en kwam ik even buiten het park voor het hek kijken. Achterin de hoek lag Rick en hij zag mij, zijn mooie grote oren kwamen omhoog en als enige kwam hij aandraven en stond gelijk op zijn achterpootjes tegen het gaas met zijn neusje door de tralies, zo liefffff!!!!

ik ging gelijk naar binnen en heb uitgebreid met hem geknuffeld. Rick en ik waren vrienden, als je even in deze hond investeerd heb je een tophond aan hem. Hij is rustig en bekijkt alles van een afstandje. Hij houdt niet van de drukte. Hij heeft een goede vriend en dat is Nube. Nube zoekt Rick steeds op, je ziet hem zoeken naar Rick en hem dan naast hem gaan liggen.

Rick is met andere honden ook erg lief en rustig.

Filmpje van Rick en Nube samen https://youtu.be/02sp8pFSiZA

Filmpje dat Rick geniet van de aandacht https://youtu.be/XAL5f0lIlxk

Filmpje van het hele nestje 06-07-2018 https://youtu.be/z0YvvK28awo

Filmpje met andere pups in een kennel https://youtu.be/kqg5BelyWUw

Rick werd met broertjes en zusjes naar het asiel gebracht, omdat ze gevonden waren. Ze waren heel erg mager en ze zaten vol met vlooien, teken en wormen. Nadat alles verwijderd was en ze lekker wat hadden gegeten, zijn ze in slaap gevallen. Arme hondjes...

Ze zijn nu al lekker wat gegroeid. Ze spelen goed en het zijn prachtige puppy's.

 
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 3 maanden
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend