Sahina in Nederland

 
Beschrijving:

 

Mika is een mooie mix waarschijnlijk iets van Terrier. Ze heeft al de inentingen reeds gehad en is op basiscursus geweest bij hondenschool de Gabber in Amsterdam. Ze is zindelijk en gaat bij de deur staan op het moment dat ze uit moet. Ze luister goed naar commando’s en vind het leuk om veel te leren. Mika is dan ook een hondje dat graag uitgedaagd wordt. 

In het park speelt ze graag met stokken en een bal, maar ze rent niet snel op andere honden af om mee te spelen. Op het moment dat je op de bank gaat liggen wilt ze er graag bij en ze kan zich uren vermaken met een kluif. Mika is graag in de buurt van mensen en vind het prettig om in dezelfde ruimte te zijn.

Het is geen probleem om Mika met de auto of een kratje op de fiets te vervoeren en op straat slaat ze niet aan op omgevingsgeluiden.

Door omstandigheden kunnen haar baasjes niet meer voor haar zorgen en willen ze haar graag de mogelijkheid geven om op te groeien in een huis waar zij de aandacht krijgt die ze verdiend.

 

 

Filmpje https://youtu.be/u9iNRZHvbq8

Filmpje in het asiel https://youtu.be/3AptY5wYGvI

Dit nestje is uit een ander asiel naar la Nucia gebracht. In veel asiels is de puppysterfte erg hoog ivm het niet apart kunnen zetten van de pups. Nu zitten ze veilig en zitten alleen met de broertjes en zusje in een hok.

Het personeel ontsmet het schoeisel goed voor ze het hok ingaan. Als ze de eerste entingen hebben gehad  mogen ze naar het puppypark bij de andere pups als die niet al te groot zijn.

Hier een filmpje gemaakt van het nestje https://youtu.be/7RTvo2u1hro

.

 
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 5 maanden
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Info@sphoek.com
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend