Zara in Nederland

 
Beschrijving:

ZARA IS EEN HOND VAN EEN BEVRIENDE STICHTING

Zara is één van vier bodeguerootjes die we uit een Spaans dodingsstation hebben weggehaald. Ze is nu 11 mnd/40cm schoft/10 kg.
Een superspeels meisje, dat blij is eindelijk lekker te kunnen ravotten met de kinderen in het opvanggezin en een ander jong opvanghondje. 
Ze geniet met volle teugen van het leven in huis. We denken dat ze alleen nog maar het hok van het dodingsstation kende.
Ondanks de nare start van haar leventje heeft ze gelukkig geen rugzakje. Ze is helemaal niet angstig. Wel moet ze nog het een en ander leren. 
Buiten op straat reageert ze heel enthousiast op andere hondjes. In de polder gaat haar neusje naar de grond en is ze helemaal gefocust op alle geurtjes.
Het opvanggezin is nu doende haar zindelijk te krijgen. Dat gaat prima. Zara leert graag en snel. 
Zara is heel goed met kindjes vanaf ca. 5 jaar, en ook met de katten van het opvanggezin. Ze kan even alleen zijn, samen met de andere hondjes van het opvanggezin.
Zara heeft echt haar beweging nodig.  Ze trekt graag een sprintje naast de fiets. Voor haar zoeken we een sportieve familie met voldoende tijd om Zara verder te begeleiden,
liefst met een speels hondenmaatje, en een tuin waarin ze lekker kan ravotten. Zara is volledig geënt, negatief getest op mediterrane ziekten en gesteriliseerd.

Bodeguerootjes zijn echte familiehondjes. Actieve hondjes die graag bij een sportieve familie wonen die er met ze op uittrekt. 
Een typisch Spaans ras, vergelijkbaar met een boerenfoxje.
https://www.youtube.com/watch?v=ysdTz76SL8E


 
 
 
 
NIEUW!!
Sexe: Teef
Soort: bodeguero (mix)
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 11 maanden
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Amsterdam
Tel. nr.: 0640471222

 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend