Molly in Nederland

 
Beschrijving:

Filmpje in het park https://youtu.be/s72T6Qq0NRs

Filmpje juni 2018 https://youtu.be/lQOGXcAvLGU

Bij deze een update van Molly die sinds afgelopen woensdag 6 juni onder onze hoede is. 

Kan niet anders zeggen dat het uitstekend met haar gaat. Ze wordt met de dag ‘losser’ en vrolijker. Wat je vooral prima kunt ‘aflezen' aan haar enorme oren : ) 
Molly is nagenoeg niet zo geïnteresseerd in honden; en vooral gericht op mensen. En dat gaat weer prima samen met onze hond Sjef (een kooiker) die datzelfde gedrag heeft. Ze laten elkaar dus met rust maar slapen ook net zo makkelijk in hetzelfde bed. Op die manier dus.

Anita is de grootste wandelaar van ons drieën dus ze komt ruimschoots aan haar bos- en stranduitjes vol nieuwe indrukken. Wat haar zichtbaar goed doet. Er is een duidelijk verschil te zien hoe ze ontspant tijdens haar slaap. De stress en onregelmatige ademhaling van de eerste dagen is helemaal weg. 
Autorijden vind ze super. Longboarden met Fibie vind ze ook geweldig. Traplopen heeft ze ondertussen ook al onder de poot. Ze luistert nog niet helemaal naar haar naam maar reageert wel goed op hoge geluidjes of klapjes op je benen. Dus we zijn lekker bezig met haar inhonderingscursus.

___________________________________________________________________

Molly is een prachtige, lieve, vrolijke jonge hond. Ze is heel mooi om te zien en heeft ook een heel mooi karakter. Ze is lief en enthousiast en gek op mensen, spelen, knuffelen en wandelen.

De mensen die Molly adopteren krijgen echt een grote schat!
Molly zou wel graag door iemand geadopteerd worden die met haar speelt en lekker met haar wandelt. Ze is jong en heeft gezonde energie. Ze verdient hele lieve mensen.

Molly op video op 7 mei 2018: VIDEO1 en VIDEO2 

Update 10 maart 2018. Molly is nu nog alleen over. Het is een hele lieve vrolijke hond die veel van knuffelen en spelen houdt, zie ook de video:  video 10-03-2018

Molly is samen met Mindy naar het asiel gebracht. Ze waren samen op straat gevonden. Wat hun voorgeschiedenis is weten we niet. Wat we wel weten is dat het 2 fantastiche en enthousiaste honden zijn. 2 clowns zijn het. Ze maken je echt aan het lachen. Zie ook het filmpje!:  video 16-02-2018

 wordt op afstand gesponsord door Joke Cromjongh.

 
Sexe: Teef
Soort: Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 2 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Den Haag
Tel. nr.: 0624357480

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend