Vicky

 
Beschrijving:

Hallo lieve mensen, mijn naam is Vicky en ik ben misschien niet meer de jongste, maar onderschat mij niet. Ik ben nog best heel kwiek ter been en hou van het leven! Carpe Diem is mijn motto en ik hoop dat mee te kunnen maken met iemand die er net zo over denkt. Ik had een hele lieve bazin met wie ik heerlijk rustig mijn dagen doorbracht in mijn warme mand. Wij waren echt 2 hartsvriendinnen, 2 oude besjes bij elkaar mag je wel zeggen.

Zij was mijn alles en ik die van haar, we hebben heel wat jaren van elkaars gezelschap mogen genieten en hebben samen hele leuke en fijne tijden gehad. Ze begon me langzaam aan meerdere keren op een dag te voeren en het uitlaten werd ook wat minder en minder ver, dus ja...de kilootjes vlogen eraan op die manier, maar dat vond mijn vrouwtje niet erg en ik weet ook niet of ze het nog wel doorhad.

Helaas was mijn vrouwtje niet meer zo kwiek als ik op een dag en opeens was ze weg!

Ik werd van de ene dag nog in mijn warme mand met haar naast me, naar een opvang kennel gebracht.

Ook al had ik het daar goed, ik mistte mijn vrouwtje zo en ik snapte niet waarom ik niet meer bij haar kon zijn , gewoon zoals altijd, lekker knus saampjes thuis!

Ik hoorde ze zeggen dat mijn vrouwtje heel erg ziek was en ik waarschijnlijk niet meer naar huis terug zou kunnen keren...

Opeens moest ik weer verhuizen , naar een andere opvang kennel...wat een stress allemaal.

Ik was behoorlijk in schok en stress van alles...en heel verdrietig. Ik mis mijn vrouwtje zo! Nu heb ik de situatie geaccepteerd en heb het best heel erg aar mijn zin hier bij mijn nieuwe hondenfamilie, maar zou zo graag weer een eigen plekje willen hebben. Zo graag weer heel speciaal willen zijn voor iemand en dat die iemand MIJ heel speciaal vindt en van me houdt...

Ik mag nog even blijven bij mijn opvang familie, zodat ik niet weer hoef te verhuizen naar het asiel, dat is heel lief en vind ik fijn.

Ik ben niet meer de jongste of moeders mooiste, maar wel heel lief, rustig en sociaal voor mensen en andere hondjes... 

Wie wil mij nog een paar mooie jaartjes geven, ik beloof dat ik braaf zal zijn.

Liefs ,

Vicky X

 

Vicky is in Spanje bij een opvanggezin in de plaats Villajoyosa

 

 
NIEUW!!
Sexe: Teef
Soort: Herderachtig (mix) / Pastor (mezcla)
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 10 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend