Maeva is in Nederland

 
Beschrijving:

Maeva is in Nederland bij een opvanggezin.

Daar groeit zij op met een grote golden retriever en dat gaat heel erg goed samen. 

Ze is een lieve actieve pup die af en toe een pets op haar neus krijgt van de katten. Want dan komt ze te dichtbij. Ze doet verder niets met de katten. Op straat is ze gek op kinderen de kinderen natuurlijk op haar.

update van het gastgezin 

"Maeva is een ontzettend gezellige actieve pup van nog geen 4 maanden. Wanneer Maeva niet aan het spelen is, ligt ze het liefst met je te knuffelen. Ze drukt zich dan helemaal tegen je aan. Ze moet buiten nog een beetje wennen aan de grote drukke wereld maar huppelt inmiddels al vrolijk mee. Op veilige plekken kan Maeva los en dat doet ze erg goed! Ze blaft soms even kort naar een vreemde maar komt dan snel aandacht bij ze halen. Kinderen die ze tegenkomt vindt ze hartstikke leuk. Vanwege haar speelse en lieve karakter denken we dat ze het ontzettend leuk zal vinden in het gezinsleven. Grote honden zijn in het begin nog even spannend maar met onze eigen golden retriever ligt ze nu elke dag te knuffelen en te spelen (het liefst zo hard mogelijk). 
Ze woont hier samen met katten die ze meestal gewoon met rust laat. Zelfs de konijnen vindt ze niet interessant. Ze heeft nog echte puppy-streken zoals in je handen bijten en opspringen maar met een beetje oefening is dit er zo uit. Maeva wordt al steeds zindelijker en doet haar behoeften, mits ze vaak genoeg naar buiten mag, meestal buiten. Aan de riem trekt ze nog maar aan de lange riem loopt ze steeds beter en netjes links. 
Een dichte bench vindt ze niks en gaat dan piepen. 's Nachts en overdag als we er niet zijn ligt ze los in de keuken met onze eigen hond en is dan rustig."

.https://www.youtube.com/watch?v=ewC-mDIuSDM&feature=youtu.be

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 6 maanden
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Amsterdam
Tel. nr.: 0640471222

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend