Yanko in Nederland


Beschrijving:

 

Dit mooie hondje heeft Yanko. Hij is 4 jaar en een echte middenmaat. Hij is een fijn huishondje waar je heerlijk mee buiten kan lopen.

Yank woont nu met twee andere reu in huis, dat gaat prima. Buiten gaat hij ook netjes om met de andere honden die we tegen komen. Hij blaft of grauwt niet, loopt netjes aan de riem. Is niet bang van het verkeer.
In huis gaat hij netjes met de spullen om, ook als ik ga werken. Hij hoeft niet in de bench. Hij kan dat wel, maar is beslist niet nodig.
Dit is een heerlijke hond om lange wandelingen mee te maken. Hij luisterd goed, maar je hoeft hem eigenlijk niet te roepen hij let zelf goed op waar ik ben. Hij heeft geen jachtinstinct. Hij vindt het leuk om met andere honden te spelen.
Yank springt zelf in de auto en is op de heenweg wat onrustig want dan gaan we naar het buitengebied. Op een langere tocht gaat hij rustig liggen.

Hij verblijft bij mij in de opvang om van hieruit te zoeken naar zijn eigen baas.Ik zoek voor hem lieve mensen, die graag naar buiten gaan, mensen die graag met hem knuffelen en het leuk vinden om allemaal leuke dingen met hem te gaan doen. Hij kan met katten en (lieve) kinderen

 

 

Yanko is echt een lieve sociale hond. Hij kan goed met andere de honden in de kennel, alleen is hij wat bescheiden. Hij is nieuwsgierig en komt graag even bij je kijken, maar als er andere dominantere honden in de buurt zijn dan is hij wat voorzichtiger. Zeer vriendelijke, rustige hond, geen blaffer. Verdient een vriendelijke baasje!

Video 23-02-2018

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 10 Jaar
Plaats: Heinenoord
Tel. nr.: 06-28340006

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend