Jill in Nederland

 
Beschrijving:

https://youtu.be/O8bdGoKIFxM

Ik vind Jill wel op een flatcoated retriever lijken, ze zal wel kleiner blijven, denk z'on 50 cm schofthoogte

Wat een heerlijk lief, blij, aanhankelijk, zachtaardig, slim hondje is dit.

Ze is 13 november aangekomen in Nederland en ze was vanaf het begin zindelijk, nog niets in huis gedaan. De eerste dag was ze wel onder de indruk maar ze begint nu lekker los te komen.

Ze huppelt vrolijk achter mij aan en loopt bijna continue te kwispelen als ze je ziet. Ze loopt al netjes mee aan de riem door de woonwijk, als ze mensen ziet wil ze er eigenlijk voorzichtig wel heen om gedag te zeggen. 

In huis is ze redelijk rustig, ze speelt wat met speelgoed en ligt graag bij je in de buurt of bij je op schoot.ik gooide een Allende voor haar weg en ze ging hem weer ophalen en legde hem in mijn hand. Ik dacht dat kan niet en gooide de bal nog drie keer en alle drie de keren bracht ze hem keurig in mijn hand terug.

Dus ze kan heel goed apporteren.

Het is een heel zachtaardig hondje die niet hard of streng hoeft te worden aangepakt, ze leert zo snel dat ze op,een heel leuke manier al heel veel leert op basis van complimenten. Dus we zoeken ook een zachtaardige baas waar ze lekker bij mag liggen want dat doet ze het liefst. Bij kinderen zou het ook heel erg goed passen mits de kinderen niet te jong zijn maar dat is voor de bescherming van de pup.

Jill is voorzichtig met andere honden en bekijkt ze het liefst in het begin van achter je benen, daar gaat ze dan stiekem zitten kijken en begint te kwispelen. Als de hond dan naar haar kijkt kijkt zij gauw de andere kant op. Ze is nu inmiddels al aan mijn honden gewend en vindt ze niet meer eng. Als ik tegen haar zeg dat ze het geweldig doet gaat de staart omhoog en gaat ze dapper door. 

Jill is een hondje waar je alleen maar van kan genieten. 

-

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Flatcoated retriever mix
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 12 maanden
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend