Samy is geadopteerd


Beschrijving:

TIP kijk naar dit super lieve filmpje. Ze worden geborsteld en geven pootjes. Ook kletst er 1 ;-)

https://youtu.be/NaDA2RktmRY

Ze zijn heel erg lief en sociaal. Vriendelijk naar iedereen en Samy vindt het vreselijk in zijn hok.

https://youtu.be/ySo9WGGFtDs

Dit zijn Samy en Sandy. Een reutje en een teefje van ongeveer 7 jaar oud. Twee ontzettend lieve en prachtige Samojeden. Ze hebben hun hele leven samen gewoond bij mensen in Spanje. Tot het moment dat er een baby werd geboren. Toen besloot de eigenaar ze te dumpen in een dodingsstation (een 'perrera'). Zo gaat dat hier in Spanje.
Gelukkig heeft iemand ze kunnen redden en naar het asiel van La Nucía gebracht. Daar zijn ze nu veilig. Dit Nederlands-Spaanse asiel zit in Spanje in de plaats La Nucía bij Benidorm in de buurt. Stichting Sphoek is een Nederlandse stichting die dit asiel op allerlei manieren helpt, o.a. door een nieuw thuis te zoeken voor de honden zowel in Spanje als in Nederland. Als iemand de honden in Nederland wil adopteren zorgt Sphoek dat ze naar Nederland komen.
We zouden Sandy en Samy het liefst naar Nederland laten gaan vanwege het klimaat en ook vanwege de grotere kans op een gelukkig leven. Het zou fantastisch zijn als ze samen kunnen blijven. We willen ze het liefst niet van elkaar scheiden, maar omdat het er nog steeds niemand voor de honden samen is gekomen mogen ze nu ook apart van elkaar worden geadopteerd. Vreselijk om ze te scheiden, maar op deze manier is de kans groter dat ze allebei een gelukkig thuis vinden en niet de rest van hun leven in het asiel blijven.
Stichting Sphoek zorgt voor het transport naar Nederland. Uiteraard zijn daar kosten aan verbonden. Sphoek is een stichting die bestaat uit vrijwilligers. Het asiel heeft hoge kosten aan vaccinaties, dierenarts, voer, etc. Daarom wordt er altijd een vergoeding gevraagd voor adopties om de kosten te kunnen betalen. Meer informatie over adoptie van de honden staat ook op de website (www.sphoek.com
) en de Facebookpagina van Sphoek.
Samy en Sandy zijn Samojeden. De Samojeed (ook wel Samoyed) is een vriendelijk en zachtaardig ras. Ze zijn makkelijk in de omgang, lief, mooi en zeer intelligent. Maar ze kunnen ook eigenzinnig zijn en soms hun eigen gang gaan. Het zijn ook honden die absoluut veel beweging nodig hebben en niet goed alleen kunnen zijn. Dat is dus wel iets om rekening mee te houden. Hun vacht heeft verzorging nodig en kan goed verharen. Honden voor lekker actieve baasjes dus die daar geweldige honden voor terug krijgen. Heeft u belangstelling? Dan is het de moeite om u even te verdiepen in dit bijzondere ras. Er is op het internet van alles te vinden.
Dit prachtige koppel kan niet wachten om kennis te maken en baasjes te vinden die ze niet meer in de steek laten.

 

 

 

ANDERS!
Sexe: Reu
Soort: Samojeed / Kruising, Niet genoemde rassen
Grootte: 35-50 cm
Leeftijd: 15 Jaar


 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend