Blanca in Nederland

 
Beschrijving:
 

Blanca is elf jaar geleden geadopteerd als pup en nu is ze weer teruggebracht. De baas gaat naar een appartement verhuizen en Blanca mag niet mee.

Triest zat ze in een hoekje, het is zo zwaar voor hondjes die echt in een huis hebben gewoond en dan voor een hondje van 11 jaar.

Ze ziet er nog prima uit en gedraagt zich voorbeeldig. Ook op het asiel liep ze braaf mee en zat ze in een hokje met andere hondjes. Ze bleef een beetje aan de zijkant beteuterd kijken.

Er kwam een plek vrij op een vlucht en omdat zij al gestereliseerd en ingeënt was hebben we haar lekker naar Nederland laten gaan.

Blanca gedraagt zich hier ook voorbeeldig. Ze liep op de luchthaven lief mee en in de auto ging ze rustig op de bank liggen tijdens de rit. Bij het opvanggezin aangekomen is ze geïntroduceerd in het roedeltje wat daar al is, oa Veva woont daar. Daarna mocht ze nog lekker in bad dus ze is weer heerlijk schoon. 

Ze lag daarna heerlijk op een botje te kauwen en we kregen te horen dat ze erg lief en makkelijk is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EBlanca fue adoptada hace 11 años, y no ha tenido mucha suerte, pasó de un dueño a otro, hasta que por problemas con los caseros que no admiten perros el último dueño nos la ha traido. Es muy buena, una perrita tranquila y cariñosa, sociable, a la que le gusta pasear, y no parece una perrita mayor, es activa y con buena salud.

.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla
Grootte: 0-35 CM
Leeftijd: 13 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Info@sphoek.com
Tel. nr.:

 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend