Bambu

 
Beschrijving:

Bambu is opgegroeid bij haar moeder, maar daarna woonde ze op de patio van een gezin dat geen aandacht aan haar besteedde. Ondanks dat is ze toch erg sociaal, aanhankelijk en speels. Ze is slim en leert snel. Met andere honden gaat ze leuk om en ze is erg op mensen gericht. Ze is gek op zwemmen! Dit wordt een grote dame, maar ze is fijn van bouw. Haar ouders waren galgo/podenco en berghond. Bambu zit niet in het asiel maar verblijft bij een opvanggezin in Spanje.

"Bambu is nu een paar dagen bij ons en ze doet het fantastisch. Ze wil dolgraag spelen met de andere honden maar respecteert het als zij dat niet willen. In het begin liep ze continu achter ons aan, maar nu begint ze meer haar eigen gang te gaan.
Alleen blijven gaat ook al goed. Ze gaat in de bench en als we er even bij blijven valt ze in slaap en dan blijft ze rustig een paar uur slapen. Ze sloopt niet en heeft geen baknijd.
Een punt van aandacht is dat ze blaft als ze aandacht wil. Daar werken we aan.
Op straat loopt ze dapper mee met onze honden, maar als je haar alleen uitlaat is ze minder dapper. Ze wil wel iedereen begroeten en soms springt ze spontaan tegen iemand op. Maar ze leert snel en weet heel goed wat 'nee' is.
Ze is al een paar keer mee geweest naar een terras. Soms gaat ze meteen lekker slapen maar soms is ze nog hyper van alle nieuwe ervaringen en dan blaft ze en is ze onrustig. Maar ze is dan vooral moe dus even streng zijn en laten zitten met een koekje deed wonderen.
Ze is heel energiek, maar kan ook uren heerlijk bij je liggen. Ze is enorm aanhankelijk en knuffelt en speelt graag met je. Toch kan ze ook lekker in de mand kruipen of buiten met een touw gaan spelen. Katten vindt ze leuk. Ze wil graag met ze spelen. Wij hebben blinde katten die haar eng vinden dus ze lopen weg. Bambu wil er dan achter aan om te spelen, maar dat leren we haar nu af.
Kinderen vindt ze ook heel leuk. Wel springt ze snel tegen ze op, maar ook dat doet ze al bijna niet meer. Ze is wat onstuimig maar wel lief.
Ze is dol op water en ligt graag in het zwembad. Wij vinden het een fantastische hond."

Eerste keer zwemmen

Bambu wil spelen met de andere honden

Bambu in het kleine badje

 

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Berghond (mix) / Mastin (mezcla), Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 1 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Sharkan in NederlandLinks

Advertentie


dogs 5%