Dingo

 
Beschrijving:

Dingo is van een mevrouw geweest die niet meer voor hem kon zorgen. Hij had zijn voetzool bezeert en dat was een grote wond geworden. Dingo kwam in eerste instantie tijdelijk in het asiel zodat het personeel zijn voet kon verzorgen maar ze heeft later afstand van hem gedaan.

Het gaat inmiddels weer veel beter met zijn voet maar het is natuurlijk lastig als je een wond hebt onder je voet. Het wordt nat in het asiel en als je mag wandelen ben je zo blij dat je gewoon op je zere voet gaat lopen. Als oplossing daarvoor had Dingo een schoentje gekregen waar hij mee kon wandelen. Hij liet alles braaf en lief toe.

De vrijwilligers komen soms nog speciaal voor Dingo naar het asiel toe omdat hij het vreselijk vindt om in zijn hok te plassen of te poepen. Dus als ze hem uitlaten trekt hij in het begin vreselijk omdat hij zo graag naar buiten wil om zijn behoefte te doen. Hij doet soms wel 4 hopen en mega plassen. Hij doet alles van de hele dag in 1 wandeling, arme Dingo!!!

Als hij eenmaal de hoge nood heeft geledigd trekt hij al veel minder, ik wil niet zeggen dat hij dan als het braafste jongetje van de klas meeloopt maar goed genoeg.

Hij heeft een heel fijn karakter en is een knuffelkont. Hij zou heel graag uit zijn kenneltje willen en weer een baas hebben. Dat is voor zijn voet natuurlijk ook veel beter.

 

 

 
Sexe: Reu
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: Nog niet bekend
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Elton en maar wachten????Links

Advertentie


dogs 5%