Brujita in Nederland

 
Beschrijving:

Dit heerlijke hondje heet Brujita, afgekort Bruut. Ze is echter helemaal geen bruut, het is een schat van een beestje en is gek met kinderen. Vrolijk, leuk, blij, lief, nieuwsgierig. Wanneer je naar het gezichtje van Bruutje kijkt wordt je zelf ook helemaal blij!

Brujita verblijft momenteel bij ons in Hendrik Ido Ambacht in de opvang. Ze woont hier samen met nog drie volwassen grote honden en een klein pupje. Ze kan met allemaal goed overweg.

In huis is ze makkelijk, ze kan zichzelf goed vermaken met een speeltje, is niet overdruk maar vind het wel leuk om dingen te doen. Ze speelt graag met andere honden.

Ze gaat graag mee naar buiten, loopt al netjes mee aan de lijn. Op veilige gebieden mag ze lekker los en loopt dan lekker mee, wanneer je roept komt gelijk naar je toe. Pasgeleden zijn we met in totaal 9 honden naar het strand geweest dat was een groot feest! Ze heeft heel de tijd los meegelopen en genoten voor 10. Onderweg kwamen we natuurlijk veel mensen met kinderen tegen en Brujita heeft alle kinderen begroet en geknuffeld. Dat was zo grappig om te zien.

In de auto gedraagt zich netjes en ook in huis. Het is beslist geen sloper, ze heeft hier in huis nog niks gepakt wat niet van de honden is. Speeltjes pakt ze maar de schoenen laat ze netjes staan. Ze is zindelijk.

Wanneer Brujita kwispelt doet ze dan niet allleen met haar staart, maar met haar hele lijf dat is zo'n lief gezicht.Ze is dol op aandacht en spelletjes spelen op schoot zitten is niet echt aan haar besteed dat vind ze misschien wel een beetje eng. Ze zal niet heel groot worden, echt een middenslag hondje van 50 cm ongeveer.

Dit is een leuk hondje voor mensen die actief in het leven staan, die veel met haar gaan ondernemen. Bos/strandwandelingen, mee op de boot of wat dan ook, gewoon veel leuke dingen ondernemen. Dit is een wereldreiziger in de dop.

Bombon en Brujita twee mini podenco's Bombon is vermoedelijk de moeder en Brujita was 3 maanden. ze zijn schattig en werden anoniem achtergelaten bij het dierenasiel. Ze zijn super lief en kijken je aan met een blik die je hart doet smelten. 

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: 35-50 CM
Leeftijd: 1 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Hendrik Ido Ambacht
Tel. nr.: 06-28340006

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend