Venezia in Nederland

 
Beschrijving:

Venezia heeft een zacht karakter is iet wat timide maar is wel open en toegankelijk. Ze ligt graag bij je op de bank maar kan ook heerlijk languit in de mand liggen. In huis is ze rustig, speelt af en toe met de pups. Gaat daar ook zacht mee om. Ze is netjes zindelijk. Sloopt niks in huis en blaft niet. Ook met de volwassen honden gaat ze goed om is super sociaal en werd gelijk de eerste minuut opgenomen in de roedel.

Ze gaat graag mee nee naar buiten is niet angstig voor het verkeer en begroet andere honden keurig netjes. Mensen die we tegen komen is ze wel nieuwsgierig naar maar wil liever (nog) niet geaaid worden. Ze trekt niet aan de riem en loopt de meeste tijd netjes naast of achter mij. Ze gaat braaf mee in de auto, gaat dan braaf liggen of zitten. We gaan dan naar het natuurgebied daar maakt haar neus overuren en geniet met volle teugen. Ik laat haar in veilige gebieden los en dat gaat super! Ze houdt mij in de gaten en komt als ik haar roep. Ze is super sociaal met andere honden, rent en speelt graag. Van de week zijn we naar het strand geweest en heb haar geen enkele keer hoeven roepen, ze zorgt dat ze bij mij en de rest van de roedel blijft.

Wanneer ik ga werken blijft ze braaf  alleen thuis blijven, samen met de andere honden. Ze hoeft niet in de bench.

Ik vind Venezia een super fijne hond, lief, rustig maar toch vrolijk. Een fijn aanhankelijk karakter.

VENEZIA is een lieve bescheiden galgo teef met een prachtige lange staart en getijgerd patroon. Ze is gevonden. Ze is nog wat terughoudend naar mensen, maar wel nieuwsgierig. Ze is rustig en sociaal met andere honden.

 
GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 2 jaar
Verblijfplaats: Opvang NL
Plaats: Hendrik Ido Ambacht
Tel. nr.: 06-28340006

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend