Tess in Nederland


Beschrijving:

https://youtu.be/TyvsPl-JGRA

Tess zit nu bij een opvanggezin. Ze luistert heel goed en is erg aanhankelijk. Ze is dol op water.

Tess zoekt een nieuwe plek op korte termijn. Haar baasjes werken op dit moment erg veel en dat vinden ze zonde van de hond. Ze krijgt zo te weinig aandacht en zit teveel alleen.

Een update van het opvanggezin;

"Tess is een enorm lieve zachtaardige hond, kan uitstekend met kinderen en houdt van balletjegooien. Mee in de auto vind ze super fijn en blaft niet. Buiten spelen vind ze geweldig en heeft dan enorm veel energie. Ze houdt van water en vind het geweldig om los te lopen, ze luistert dan uitstekend mits u haar een beetje in de gaten houd, als ze wild ruikt wil ze er wel eens tussenuit piepen, maar komt altijd terug. Ze kan niet met katten of konijnen en heeft een omheinde tuin nodig.  Thuis is het een hele rustige hond, ze maakt niks stuk en kan rustig even alleen zijn. Ze kijkt graag tv en ligt graag op haar eigen plekje en komt dan 1 keer een knuffel ophalen. Aan de riem lopen blijft een dingetje waar aan gewerkt moet worden, door haar enthousiasme en alle dingen om haar heen, wil ze je wel eens op sleep nemen. Tess dient hierin  met zachte hand en snoepjes begeleid te worden dan gaat dit goed komen. Ze houd van regelmaat en is graag bij u in de buurt en speelt graag met andere honden. ze wil graag leren is soms heerlijk ontdeugend, vlees zou ik niet onbewaakt op het aanrecht laten liggen, dan is het wel weg haha. Ik denk dat Tess een kruising herder/podenco is met een gouden karakter, ze is werkelijk een super lieve hond met een heel gemakkelijk karakter. Als ik van elke keer dat Tess mij aan het lachen maakt  1 euro zou krijgen, dan had ik een behoorlijke spaarrekening.  De reden van overplaatsing is dat onze hond Tess absoluut niet accepteert  en Tess het soms zwaar te verduren heeft. Zo erg zelfs dat onze eerste hond tijdelijk op een logeeradres zit.

Tess gaat alleen naar mensen met een hart van goud, dat verdient deze lieverd."

 

Bent u diegene die van wandelen houdt en een omheinde tuin heeft en geen katten en konijnen, een stoel waarop ze graag ligt, zodat ze tv kan kijken, voor altijd een huis heeft, dan is dit de ideale hond voor u en een maatje voor het leven.

 

 

Tess is een hele fijne hond en kan erg goed met kinderen. Ze is ook meegeweest naar Polen op vakantie. Het gezin waar ze nu woont heeft 2 jonge kinderen en daar is ze super mee. Is aan 2 jongetjes gewend dus ze zal niet meer zo snel ergens van schikken.

Ze kan tegen alleen zijn maar zoekt nu een plek waar dat niet te lang is. Ze is nu gewoon los in de woonkamer met een kauwbot. Bench kent ze ook. Ze is goed met andere honden.

Ze is uiteraard zindelijk en ze kan tegen autorijden. Ze blaft niet.

GEADOPTEERD!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 8 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend