Hello in Nederland


Beschrijving:

Baasje gezocht voor SPHOEK's HELLO- een superlieve hond, rustige hond!

Sinds 5 dagen is Sphoeks Hello bij ons in Epe in de opvang. Hello is een zwarte gecastreerde reu van rond de 2 jaar. Hij is 's nachts in het buitenhok van het asiel achtergelaten. Hello staat hoger op de poten (schofthoogte ong. 65cm, waarsch. herder/labrador mix). Het is een slanke hond (mag nog iets aankomen).

Hello is een lieve, vriendelijke hond die je rustig en braaf begroet. Hij lijkt een stabiele hond. Is niet bang voor vreemden. Hij is geen uitbundige hond die je meteen bespringt, maar komt wel binnen korte tijd gezellig met je knuffelen en geeft je regelmatig een lik om zijn affectie te tonen. Springt niet tegen mensen op. Hij is erg op mensen gericht en hij loopt graag met je mee als je in of om het huis wat gaat doen. Hij is braaf met uitlaten. Zelf hebben we nog 3 andere honden (waaronder ook een ongecastreerde reu) en 3 paarden en dit gaat goed samen. Ook met de paarden gaat hij goed om. In Spanje is hij met katten getest en daar gaf hij niets om.

Het gedrag in huis is goed. Slaapt s nachts ook gewoon tussen de anderen in de woonkamer, eetkamer of keuken. Is goed zindelijk in huis!
Wanneer de rest het erf op gaat, loopt hij braaf mee en zo ook weer terug naar huis.

Wat ons betreft is Hello een hond die goed alleen of met een andere hond in huis zou kunnen wonen. Zelf hebben we 2 kinderen van 14 en 16 jaar en daar gaat hij goed mee om. Hello moet de basiscommando's nog leren maar het "zit" en "af" pakt hij goed op. Wij verwachten dat Hello met een goede basistraining een leuke, goed luisterende hond wordt die het heerlijk vindt om met de baas/gezin mee op stap te gaan en dingen te ondernemen. Autorijden geen probleem. Hij kijkt rond en is dan rustig.

Hello zou een broertje kunnen zijn van onze hond Kira die wij 7.5 jaar geleden via Sphoek hebben geadopteerd. Even groot, zelfde bouw en ook qua karakter komen ze vrij veel overeen. Aan Kira hebben we een superhond, dus van Hello verwachten we ook veel.

Hello is van Stiching Sphoek (Stichting Sphoek is een NL stichting die bemiddelt voor asiel La Nucia in Spanje). Hello is gechipt, gevaccineerd, heeft een paspoort en is ontvlooid en ontwormd. Hij is getest op Leishmania, Ehrlichia en Hartworm en alles was negatief (dus goed)!

Voor meer info svp bellen op 06-27045322! Voor filmpjes van Hello in NL, stuur ons een bericht. Voor verdere filmpjes en info zie http://sphoek.com/honden/honddetail.php?id=6808
Hello is geplaatst in Epe (tussen Apeldoorn en Zwolle).

 

https://youtu.be/7GL5SbuYM_o

https://youtu.be/kmSgMb1wiLA

https://youtu.be/VjMLqyZ0kGI

video van Hello tussen de andere honden en borstelen.

https://youtu.be/s93o8EPCZs0

https://www.youtube.com/watch?v=VjMLqyZ0kGI&sns=em

Mooie grote hond. Erg vriendelijk tegen mensen, hij is niet breed. Geen nerveuze hond.

Deze lobbes werd bij het asiel achtergelaten, Dus van zijn historie weten we helemaal niets. We weten wel van het heden...hij is een schat een lieverd. Een kanjer die snel een huisje verdient..

.

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Labrador (mix) / Retriever (mix)
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 8 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend