Gemma/Djem in Nederland


Beschrijving:

https://www.youtube.com/watch?v=7qJ6Xq8FIGc

 

22 mei 2018

https://youtu.be/gtycTEpNagU

 

 

Hallo, mijn naam is Djem en ik ben een teefje van 1 jaar en 4 maanden. Toen ik 5 maanden was ben ik vanuit Spanje naar Nederland gevlogen en ben ik bij een gastgezin geplaatst om later geadopteerd te worden. Toen ik naar Nederland mocht vliegen vond ik dat erg spannend en daar had ik erg last van. Ik ben bang voor harde geluiden buiten zoals verkeer of kleine kinderen die hard op mij af komen. Dan kruip ik het liefst weg in de bosjes. Nadat ik 6 weken heb gewoond in een gastgezin werd ik geadopteerd en ben ik mee gegaan naar Meppel. Hier is mijn baasje ook met mij meteen aan de slag gegaan met mijn angst. Ik ging elke week met hem mee naar een hondenschool voor privé-les en hij oefende elke dag met mij om mijn angst beter onder controle te krijgen. Na intensieve begeleiding kwam ik er toch achter dat wonen in het centrum toch niet helemaal voor mij geschikt is en hierdoor zoek ik nu een nieuw thuis met iemand die op een wat rustiger plek woont. Het liefst in een buitenwijk of alleenstaand huis. Want als ik de ruimte heb zoals een tuin of een park/bos in de buurt ben ik helemaal in me nopjes. Daar ren en spring ik alleen maar rond en kan ik ook prima spelen met andere hondjes, al zoek ik hier dan wel beetje steun in van mijn baasje. Het liefst zou ik ook een wat oudere hond als voorbeeld willen want zo kan ik een voorbeeld nemen aan hem/haar als ik zelf even niet weet hoe ik om moet gaan met een situatie. Als ik ben gewend aan mijn baasje en ik vertrouw hem dan ben ik ook echt een knuffelkont en kom dan ook regelmatig lekker bij hem/haar liggen. Ik ben echt een zacht lief meisje wat op zoek is naar een thuis waar het wat rustiger is en niet zo druk is als in het centrum. En als iemand mij dan wil helpen om een beetje vertrouwen op te bouwen zou helemaal mooi zijn.

 

 

 

 

Padlock en Gemma zijn broer en zus. Ze zijn erg terughoudend en zoeken bescherming bij elkaar. Dat is lekker vertrouwd. Anderen is toch wel heel griezelig....honden gaat nog wel, maar mensen..Brrrrr. De kleinere Gemma, zoekt beschutting en veiligheid bij haar grote broer. 

we zullen er alles aan doen om ze zo snel mogelijk aan de mensen te laten wennen en laten zien dat niet alle mensen dieren haten en ze pijn willen doen. Dat er ook heel veel zijn waar ze een band mee op kunnen bouwen..het kost tijd maar we doen ons best.

ANDERS!
Sexe: Teef
Soort: Nog niet bekend
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 7 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend