Gizmo de kindervriend in Nederland


Beschrijving:

info gastgezin;

Wat is Gizmo een cadeautje. Bij aankomst op de luchthaven mocht hij al snel uit de kennel. Kleine Peter werd daar geadopteerd door mensen die van de camping hun hondje kwamen halen. Ze hadden ook een dochter mee, nou daar was Gizmo niet meer weg te slaan.  We kwamen op de luchthaen ook nog de adoptant tegen van Boby en ze had drie kleine  kinderen mee, Gizmo ging met het gelukkigste hoofd wat je maar kunt bedenken tussen ze in zitten, heel rustig gaf hij ze een poot. Echt te schattig!!!!

Ik had gedacht dat hij wel een hoog energielevel zou hebben maar dat valt echt reuze mee. Hij is in huis gewoon rustig. Hij loopt braaf mee aan de riem. Hij gedraagt zich netjes bij alles wat je tegenkomt. Blaft nergens tegen en loopt gewoon door als je honden tegenkomt, wat wil je nog meer.

Als ik even wegga stop ik hem nog even in de bench waar hij ook 's nachts braaf in slaapt, ik hoor hem niet.

Gizmo is vanaf het begin helemaal zindelijk, hij doet buiten nog een plas door zijn knieen.

Wehebben hem met de kat van de buren geprobeerd en dat ging goed, hij vindt het interessant maar gaat er niet achter aan.

Hij is hoog, 64 cm schofthoogte

DE LEUKE FILMPJES VAN GIZMO

https://youtu.be/_KeOhCwRtOA  Gizmo speelt met steen

https://youtu.be/5yE6gzVC_Ys Gizmo knuffelt

Hij kan erg goed met kinderen en met alle honden. Hij heeft in huis gewoont. Hij is al gecastreerd.

Hij vindt het leuk om iets te gaan halen wat je weggooit. Ik zie hem ook heerlijk spelen met een paar jongens die aan het voetballen zijn. 

 

Superleuke enthousiaste hond die echt zijn tijd zit te verdoen in het asiel. Hij is lief, aanhankelijk, sportief, niet bang of getraumatiseerd. Echt een leuke hond om actieve dingen mee te ondernemen!

 

Gizmo was nog maar 5 maanden oud toen hij in het asiel kwam op 10 november 2016. Hij werd geboren bij een vrouw die de moederhond van de straat had gehaald. Zij verhuist binnenkort naar het buitenland en neemt de moederhond mee. Gizmo krijgt nu in het asiel de kans om een eigen familie te vinden.
Gizmo is nog een beetje verlegen en zoekt bescherming bij je. Hij moet even wennen in het asiel omdat hij tot nu toe beschermd is opgegroeid bij zijn moeder in een huis. Opeens bevindt hij zich tussen een heleboel honden en vreemde mensen en dat is overweldigend voor iedere hond. Hij zoekt bescherming bij de vrijwilligers en wijkt niet van hun zijde. Hij kijkt ook de hele tijd naar je om gerust gesteld te worden. Gizmo is een aanhankelijke lieverd!
Gizmo op video: VIDEO1 (5 apr. 2017) & VIDEO2 (4 apr. 2017)

 

 

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Podenco (mix)/Galgo (mix), Herderachtig (mix) / Pastor (mezcla)
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 8 Jaar
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend