Aruca komt 25 april naar Nederland

 
Beschrijving:

Filmpje van 24 januari 2018. Knuffelen en spelen

https://youtu.be/Qp69EWMpRTg

Aruca zit er al weer bijna een jaar. Ze is lief en speels en is vaak in voor een dolletjes. Ze is altijd super blij als je het park inkomt waar ze leeft met de andere honden. Ze is niet dominant en niet onderdanig. Ze had twee hele goede vriendinnen dat waren Anouska en haar zusje. Ze zaten altijd samen en speelde veel. Een tukje deden ze tegen elkaar aan. Het wordt voor haar weer zwaar in de winter in het asiel. Een podenco heeft niet veel beharing.

 

Dit teefje werd anoniem achtergelaten op zondag 6 november 2016 in de buitenkennel van het asiel. Een vrijwilligster die in het kattenverblijf aan het werk was zag alleen nog een auto wegrijden. Vermoedelijk de auto van degene die haar heeft gebracht.
Ze is erg lief en rustig. Nog een beetje mager, maar daar gaat aan gewerkt worden. Ze is prachtig met haar lieve ogen.
Podenco's zijn bijzondere honden die in Spanje veel gebruikt (=misbruikt) worden voor de jacht. Vermoedelijk was Aruca niet goed genoeg voor de jacht en daarom naar het asiel gebracht. Ze heeft geluk gehad want meestal worden de honden op een andere manier 'gedumpt'.
Aruca op video: VIDEO1 (15 nov 2016) & VIDEO2 (11 dec 2016) & VIDEO3 (22 jan 2017)

This female was dumped anonymously at the shelters outdoor kennel on sunday the 6th of November 2016. A volunteer who was working in the cat-enclosure only saw a car driving off. Probably belonging to the person that had dumped her.
Aruca is very sweet and gentle. A bit skinny maybe, but we'll keep working on that. She is gorgeous and has sweet eyes.
Podenco's are special dogs that are often (mis)used for hunting in Spain. Probably Aruca wasn't a good hunting dog and therefore brought to the shelter. She was lucky, because most Podenco's are beeing 'dumped' in a different way.
Aruca on video: VIDEO1 (15 nov. 2106) & VIDEO2 (11 dec 2016) & VIDEO3 (22 jan 2017)

Aruca wordt op afstand gesponsord door Joke Cromjongh.

 

 

 

 

 
Sexe: Teef
Soort: Podenco, Podenco (mix)/Galgo (mix)
Grootte: 50 CM en groter
Leeftijd: 2 jaar
Verblijfplaats: La Nucia


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend