Alex (Romeo)


Beschrijving:

EEN HOND VAN RITA, WE HADDEN EEN HUISJE VOOR HEM GEVONDEN. MAAR TOEN WAS HIJ AL GEADOPTEERD. 

 

Alex is een mooie grote Mastin pup. Hij is heel lief en aanhankelijk, dat zie je als je in zijn ogen kijkt. Hij is braaf en sociaal en gaat ook heel goed om met andere honden en met katten.
Alex werd op straat gevonden. Je kon duidelijk aan hem zien dat hij al een tijd aan het zwerven was. Zo jong en dan al zo'n nare tijd achter de rug. Hij had al een lange tijd niet meer gegeten en vermoedelijk ook niet gedronken. Hij was compleet uitgeput. De foto's met een O zijn van de dag dat hij werd gevonden.
Gelukkig werd hij door lieve mensen van straat gehaald en heel goed verzorgd. De foto's laten zien dat hij nu straalt en er heel goed uitziet.

Alex zit niet in het asiel maar bij een opvangadres in Spanje. Hij kan gewoon zoals alle honden op onze website via Sphoek in Nederland worden geadopteerd. Omdat de website van Sphoek en het asiel aan elkaar gelinkt zijn en Alex (Romeo) niet in het asiel zit hebben we hem op onze website vermeld alsof hij in Nederland zit (om te voorkomen dat mensen speciaal voor deze hond naar het asiel komen om kennis met hem te maken;  waar ze hem uiteraard niet kennen). Excuses voor het ongemak.

Alex op video bij het opvangadres in Spanje: VIDEO1 & VIDEO2 & VIDEO3 (aug 2016).
Door het opvanggezin wordt hij Romeo genoemd.

Alex is a beautiful big Mastin pup. He is very sweet and gets along great with other dogs and cats.
Alex was found on the street. You could tell that he had been wandering for quite some time. He is still so young and he already had such a rough life. He hadn't eaten for some time and he probably hadn't had anything to drink either. He was completely exhausted.
The pictures with an O on them were taken the day that he was found.
Luckily some nice people found him and took him home. They have taken very good care of him.
The pictures show that he is just glowing and looks very well now.
Alex isn't staying at the shelter but at a foster home in Spain. It is possible to adopt Alex in Holland through Sphoek, like all the other dogs on our website.

 

ANDERS!
Sexe: Reu
Soort: Mastin mix
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 8 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend