Colon-Adoptado


Beschrijving:

Colon is een enorm lieve hond. Ook is het een ontzettend mooie hond om te zien.
Colon is een jonge hond die nog opgevoed moet worden. Dus we zoeken iemand die daar ervaring mee heeft en het leuk vindt om er tijd in te stoppen om Colon op te voeden. Dan wordt Colon een geweldig leuke hond om lange wandelingen mee te maken en actieve dingen mee te doen zodat hij zijn energie kwijt kan.
Hij ligt nu veel te slapen in het park bij de andere honden. Hij verveelt zich stierlijk en het wordt de hoogste tijd dat hij uit het asiel mag. We zoeken bij voorkeur iemand met een tuin of een stuk grond zodat hij naar buiten kan wanneer hij wil. Wie geeft hem de kans om de hond te kunnen zijn die hij is? Hij is het waard en zal zeer veel liefde terug geven. Op dit moment leeft hij in een parque samen met teefjes en reutjes en dat gaat heel goed. Met reuen samen gaat niet met iedere reu goed. Hij is erg lief met mensen.
Colon op video: VIDEO1 (mei 2016) & VIDEO2 (4 feb 2017)

Colon es muy bueno y cariñoso. Es muy energético y no se controla mucho, pero aun es muy jóven. Es un encanto.
Colón es un maravilloso perro que vive con nosotras en la protectora, es muy joven, fuerte, sano y lleno de vida, sólo tiene un año y medio y la verdad no encuentro por más que lo intento el motivo de su abandono.

 

ANDERS!
Sexe: Reu
Soort: Onherleidbare kruising / Mezcla, Flatcoated retriever mix
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 10 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend