Doby in Nederland


Beschrijving:

Update 15 april 2015: Doby is een super vrolijke pup. Hij is dolblij met zijn speeltjes en komt al helemaal bij. De behandeling slaat heel goed aan en hij ziet er steeds beter uit. Op de foto's is de verandering te zien en hoe hij geniet van lekker buiten zijn in een bloemenveld. Prachtig toch!
Deze pup werd in behoorlijk slechte toestand gevonden voor het asiel. Hij werd vermoedelijk gedumpt door iemand die hem slecht heeft verzorgd. Ondanks dat hij er nog een beetje slecht uitziet, is hij heel vrolijk, speels en energiek. Kijk maar op de filmpjes: VIDEO5 & VIDEO4 (11 april 2015) & VIDEO2 & VIDEO3 (31 maart 2015) & VIDEO1 (18 maart 2015 toen hij net was binnengekomen in het asiel).
Update 19 maart 2015: De uitslagen van de (bloed)onderzoeken van Doby zijn bekend. De resultaten zijn gelukkig helemaal goed. Hij test negatief op Leishmania en Ehrlichia wat betekent dat hij die ziektes niet heeft. Hij is het asiel binnengekomen met bloedarmoede (anemie) en een (huid)infectie. Zijn organen zijn allemaal goed. Zijn slechte huid komt door puppyschurft (demodex) wat pups mee kunnen krijgen van hun moeder. Het behandelen daarvan is goed mogelijk en het is niet besmettelijk. We zijn meteen begonnen met de behandeling en binnenkort zullen de veranderingen op de foto's te zien zijn.

 

 

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Dobermann kruising
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 10 Jaar
Plaats: NIJKERK
Tel. nr.: 06-22601755

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend