Boxir


Beschrijving:

Een prachtige boxer, zoals alle boxers heel speels. Hij vindt het geweldig om te wandelen en aangehaald te worden. Heeft met geiten geleefd en sinds pups nooit bij een dierenarts geweest om naar zijn oog te kijken. Helaas is hij blind aan dat oog geworden. Hij is rustig en aanhankelijk!  In oktober is zijn oog verwijderd en het gaat prima met hem!
Zie hem heel even kort op de volgende video http://youtu.be/e2AIozH3sYc

~~Hallo lieve mensen,

 


Ik ben Boxir, een boxer (mix). Heel speels en vind het geweldig om te wandelen en aangehaald te worden. Helaas zit ik bijna de hele dag in mijn kennel . De vrijwilligers proberen zoveel mogelijk met mij te lopen, maar er zijn hier zoveel honden, dat het bijna onmogelijk wordt om lang met mij te wandelen. De hele dag binnen geeft een hoop stress.

 


In oktober is mijn oog verwijderd en vind het nu een beetje eng om bij grote groepen honden te zitten, vandaar helaas alleen.

Ik zou graag willen dat mensen verder keken dan het ene oog en mijn karakter op de eerste plaats zetten.  Wil heel graag mijn eigen mand hebben, spelen met de baas, aangehaald worden en lekker buiten zijn.

Wie wil en kan mij alstublieft helpen?

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Boxer (mix)
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 14 Jaar


 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend