Sady adoptada


Beschrijving:

Geadopteerd in Spanje.

Sady een prachtige stafford (mix). Ze zat in de buitenkennel te wachten, terwijl we haar wat voer en water gaven, hield ze netjes afstand in haar mand tot we het neerzetten, dan begint ze te eten en goed ook. Blijkbaar heeft ze een tijdje gelopen voor ze gevonden werd.

Sady is een echte knuffelkont! Ze geeft haar beiden voorpoten en een stevige lik, daarna laat ze zich weer zakken op de grond en gaat netjes zitten als we haar dat vragen. Waarom deze dame achtergelaten is, geen idee. Wij kunnen geen negatieve dingen vinden bij haar. Tijdens de wandeling is ze rustig en trekt niet aan de riem, eigenlijk blijft ze gewoon netjes naast je lopen. Bij een ontmoeting met voor haar nog vreemde honden, reageert ze eerst met de staart nog tussen de benen, maar als ze merkt dat de honden tegenover haar vriendelijke bedoelingen hebben, gaat de staart van links naar rechts.

Conclusie, ze is tegenover vreemde honden wat voorzichtig, maar tegenover de  vrijwilligers is ze vriendelijk en erg lief.

Als je in haar kennel komt en je probeert haar een halsband om te doen, vindt ze dat een beetje eng. Ze is dan vrij onderdanig. Maar als ze de riem eenmaal om heeft, wordt ze helemaal blij! Ze mag naar buiten! Daar geniet ze van alles. Ze snuffelt graag en ontdekt wat er allemaal buiten de asielmuren te beleven valt. Ze gaat prima met andere honden en af en toe stopt ze om een knuffel te vragen.
Het liefst kruipt ze tegen je aan en gaat dan op de grond liggen zodat je haar buikje kunt aaien. Ze is nog jong en speels. Ze heeft een super lief karakter.



ANDERS!
Sexe: Teef
Soort: Stafford (mix)
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 13 Jaar


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend


Mora voorheen Gamora is Heel lief