Anibal in Nederland


Beschrijving:

Anibal is een hele lieve gemakkelijke hond. Hij loopt netjes mee aan de riem. Wanneer hij los loopt, dan blijft hij dicht bij je in de buurt en let hij steeds op de baas. Hij luistert dus goed.

Een balletje is zijn grote passie!!! Hij kan er geen genoeg van krijgen om hier samen met de baas mee te spelen en achteraan te rennen. Hij komt hem meestal netjes terugbrengen zodat je de bal nogmaals weg kunt gooien. Anibal is een actieve hond. Hij heeft veel beweging/uitdaging nodig en er zullen veel dingen zijn die hij leuk vindt om samen te doen, zoals bijvoorbeeld hard lopen, fietsen, behendigheid, speuren, spelletjes.

Anibal houdt van gezelligheid en zal dus een fijne familiehond zijn. Ik denk dat hij goed past in een gezin met niet al te kleine kinderen. Anibal snapt snel wat je bedoelt en past zich gemakkelijk aan. Hij kan wel druk reageren wanneer er iets onbekends is, zoals bijvoorbeeld vreemd bezoek. Wel reageert hij dan enorm vriendelijk en knuffelt het bezoek intensief De oren worden goed gewassen. Verder is hij, na voldoende beweging en spelen, rustig in huis.

 

 

Anibal kan goed met andere honden, maar zoekt ze niet op. Hij reageert wat terughoudend en wil ze soms liever ontwijken. Zijn de honden vriendelijk, dan wil hij er wel even mee rennen. Katten op straat reageert hij niet op.

 

 

 

Prachtige Boxer reu zat verloren in de buitenkennel van het asiel. Anibal is vriendelijk tegen alle andere honden, is super enthousiast tegen de vrijwilligers en zodra hij ontdekt dat je naar hem kijkt, komt hij op je af en krijg je spontaan zijn voorpoten tegen je aan en zijn snuit legt hij in je nek.



Een heerlijk super vriendelijke kanjer, die dringend een maatje nodig heeft, een die lekker met hem wil dollen want daar wordt hij heellllll blij van.



Hij speelt ook graag met andere honden!



Zoek je een leuke spontane hond die ook nog prachtig is aan de binnenkant dan is dit je kans. Hij is overal voor in zolang je maar vriendelijk tegen hem doet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GEADOPTEERD!
Sexe: Reu
Soort: Boxer (mix)
Grootte: > 50 cm
Leeftijd: 14 Jaar
Plaats: Bosch en Duin
Tel. nr.: 0614196050

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Meer informatie
Mail deze hond naar een vriend